A RUAC leggyorsabban bevezethető, és legkényelmesebb megoldása a mobil applikációs beléptetés. Mai életmódunk már azt valószínűsíti, hogy előbb hagyjuk el a belépőkártyát (vagy akár a tárcát, kocsikulcsot) mint a telefonunkat. Így ennek használatakor nem kell attól tartani hogy otthon felejtett kártya miatt nem tudjuk felvenni a munkát. Hiszen ott van a megoldás a zsebünkben, és jó esetben magától elvégzi a beléptetést, nem is kell odafigyelnünk rá.

Ha az applikációs megoldás valamiért nem alkalmazható, még mindig ott a "hagyományos", kártyás terminál. Nagyon fontos, hogy a két üzemmód egymás mellett is tud működni, például a vezetők, szellemi dolgozók telefonnal lépnek be és ki, míg a fizikai dolgozók kártyával.

Utóbbihoz kétféle beléptető eszköz közül választhatsz. Mindkét eszköz pillanatképet készít a belépéskor, melyek a webes adminisztrációs felületen szúrópróba szerűen ellenőrizhetők, és tetten érhetők a visszaélések. Minden eszközhöz 5 db RFID tag-et / proxyt adunk ajándékba, további tag-eket aktuális listaáron tudunk biztosítani (~400 Ft / darab).

Amennyiben wi-fin keresztül csatlakozik a beléptető, előzetesen szükségünk lesz a wi-fi nevére* és a csatlakozási jelszóra. Ez a szerverrel történő kapcsolat biztosításához szükséges.

*nagyon fontos, hogy a wi-fi nevét nagyon pontosan állítsuk be, ugyanarra a névre van szükség, amellyel pl az okostelefonunk is látja az elérhető hálózatok listájában, mert egy szóköz, vagy kis-nagybetű elírás is problémát okozhat.

 

RUAC
Model P4 - OLED kijelzős apróság

Amilyen kicsi, olyan hatékony

99 000 Ft / db

Ha egyszerre sokan szeretnének belépni, talán ez az eszköz megfelelőbb, mivel gyorsabb bejelentkezést tesz lehetővé.

Pici kijelzőjére korlátozott információ fér, illetve interakcióra sem képes, viszont cserébe wi-fis, így nem kell kábelezéssel bajlódni. Belépéskor egy, illetve két hangjelzéssel, valamint a kijelzőn megjelenő piktogrammal jelzi hogy be- vagy kilépés történt-e, valamint kiírja a kártya tulajdonosának a nevét.

A P4 működéséről bővebben itt olvashatsz

RUAC
Model W - 7"-os érintőkijelzős eszköz

A mi nagy eszközünk

139 000 Ft / db

Model W3 névre hallgató terminálunk nagyobb mérete mellé nagyobb tudás is társul. Vezetékes és vezeték nélküli internettel is használható. Sok ügyfelünk szereti, a nagy, tiszta kijelzője miatt.

Kilépés esetén nem csak egyszerűen kiléptet, de paraméterezhető kilépési indokot is meg lehet adni, pl. tárgyalni mentem, ebédidő. Ezekhez egyenként beállítható, hogy a munkaidőbe beleszámítson vagy sem. Kedvelt funkció, hogy ezek adott hónapra összesíthetők. A vezetők számára húsbavágó felismerést okozhat, hogy egy hónapban mennyi idő megy el például cigiszünettel.

Szintén hasznos funkció, hogy a dolgozó az általa rögzített jelenléti időket kártyás azonosítás után bármikor át tudja tekinteni, így lehetősége van arra, hogy ne a hónap végén, a jelenléti aláírásakor szembesüljön először az adatokkal.

A Model W működéséről bővebben itt olvashatsz