Még jobb, még hatékonyabb munkaidő nyilvántartás

A RUAC Online munkaidő-nyilvántartás felhasználói már jól ismerik a szoftver adta lehetőségeket, és azt, hogy a használatával mennyivel könnyebb a munkavégzés. Ennek ellenére – vagy épp ezért – a kollégáink az elmúlt időszakban is azon dolgoztak, hogy a visszajelzésekből kiindulva egy még inkább szerethető, hasznos rendszerrel gazdagodjon minden felhasználónk vállalkozása. Ismerkedjetek meg a rendszerünk adta újdonságokkal!

Az egyik legújabb fejlesztésünk az ‘Automatikus kiléptetés’. A RUAC segítségével többet nem jelent majd gondot az, ha véletlenül elfelejtettek kijelentkezni a kollégák a munkaterületről. Ha például a vállalkozásodban nincs éjszakai műszak, de a rendszer mégis aktív kollégákat mutat, könnyedén kijelentkeztetheted őket a belső rendszer használatával.

Ha már a belsőnél járunk, akkor az sem mindegy, hogy a kollégáid milyen szabályok alapján végzik a munkájukat. A belső szünet minden cégnél mást jelent, de a RUAC legújabb fejlesztésének köszönhetően ezt egyedileg beállíthatod a saját cégedre szabva. Egységesen vagy akár egyénileg is megadhatod a belső szünet idejét. Az új funkció kifejezetten azért is hasznos, mert jelenléti ív generálásakor beállítható, hogy ezt a rendszer automatikusan levonja-e a munka időből vagy sem.

A RUAC egyik jelentős előnye, hogy a rendszeréből generálhatod kollégáid havi jelenléti íveit, így sokkal könnyebb a dolgod bérszámfejtéskor. Ha a mi rendszerünket használod, akkor érdemes bekapcsolni a felületen a ‘Pontos idők’ funkciót.Ebben az esetben az összesítésnél a bent eltöltött idő is óra-perc formátumban jelenik meg.

Tagadhatatlanul ez a RUAC egyik legkedveltebb része. A papír alapú jegyzetelés már a múlté a felhasználóink körében, most pedig ezt a funkciót is továbbfejlesztettük. Lelehetőség van már a jelenléti íveket pdf helyett xlsx formátumban exportálni. Ilyenkor a kapott ívek tovább szerkeszthetők.

+1 fejlesztés:

A telefonos alkalmazásunkban már eddig is térképen jelöltünk, ha valaki közeledett a célja felé, de elég közel kellett mennie ahhoz, hogy az látszódjon is a felületen. A fejlesztésünk után ez az érzékelési kör jóval nagyobb, így ha valaki nem találja pontosan a helyet, már láthatja azt a térképen messzebbről is.

Reméljük, hogy a fejlesztéseinknek köszönhetően még jobban segíthetjük a munkátokat. Kíváncsiak vagytok, hogyan működnek a gyakorlatban? Bővebb információkért keressétek kollégáinkat!