We have 6 reasons why you should try out our on-line time tracking system and automatic attendance sheet generator!

I'm in a rush, please show me in 30 seconds
RUAC app a telefonon
#1

Accurate work time settlement

Your time is value. No matter if you are an employer or an employee.

Imagine you have a mobile timekeeping application on your phone. Taking a glimpse is enough to know exactly which colleagues are working and who is currently taking a break. Another tap and you'll get even more work related data.

We think that accurate working time settlement is important. By using our system you could be infallible, as everything is well documented and easy to search records back. This makes daily work transparent and much more efficient while it also helps avoiding uncomfortable situations.

We would like to give you more time: click the "Try me" button and try out our working time registration system for free.

Kipróbálom ingyen!
RUAC active users
#2
RUAC jelenléti ív

Forget about attendance sheets

You can say "Goodbye!" to impenetrable, rewritten, messy and afterwards filled sheets

Based on a study, 71% of the attendance sheets are filled out afterwards at the end of each month. Nevertheless, many people sees it as a neccessary evil. It can easily happen that a colleague who did extra work in a month forgot to administer it. While another employee - who slipped a few hours - get payed for the same amount of work at the end of the day. This is very unfair, unmanageable and generates loss at the end of the day.

If you switch to our system (which can be easily done in a few minutes), you'll always be up-to-date.

Work more effectively and forget about paper based attendance sheets. Generate them with ease from now on!

Kipróbálom ingyen!
#3

Where is my colleague and what is happening now?

You have no idea, right?

We think that it's always good to know where you're colleagues are. Our worktime register system is designed to easily track who is in the office or any of your working sites. Login and logout can happen automaticly via our mobile application but without the active tracking of the device.

Give it a try and experience how easy worktime monitoring could be.

Kipróbálom ingyen!
RUAC GPS
#4
RUAC felhasználókezelés

Gyorsan bővültök?

A megoldás, ha magas a fluktuáció, vagy gyorsan bővültök.

Munkaidő nyilvántartó rendszerünk megnyugtató megoldást nyújt akkor is, ha magas nálad a fluktuáció, és akkor is ha túl gyorsan bővültök. Bármelyik is történik, fontos, hogy egy olyan rendszert tarts a kezedben, amelyik gyorsan, könnyedén reagál a változásokra, és megkönnyíti a munkádat. A mi munkaidő nyilvántartónk ilyen: különösebb gond nélkül tudsz társítani és eltávolítani embereket a kártyához, és azonnal minden funkciót teljes körűen használhatsz. Nem lesz többé gond a jelenléti ívek megléte.

Miért ne próbálnád ki egy egész hónapig ingyen? Kattints, és regisztrálj most azonnal.

Kipróbálom ingyen!
#5

Lehetetlen trükközni

Ez persze nem igaz. Lehet. Egyszer.

Bármennyire is körültekintően választod meg a (leendő) munkatársaidat, és bármily megalapozott is a bizalmad feléjük, mindig lesz, aki átlép egy határt. Ezt persze akkor is megteheti, ha a mi munkaidő nyilvántartó szoftverünket használod, csak nem érdemes neki.

Semmilyen trükk nem vezet eredményre, hiszen minden be- és kilépéskor fénykép készül arról aki használta a kártyát (ez a funkció választható). Egyszer mindenki megvezethet téged, de többször nem.

Próbáld ki ingyen munkaidő nyilvántartó rendszerünket és generálj jelenléti íveket. Szerezd meg most.

Kipróbálom ingyen!
RUAC fotókészítés
#6
RUAC kompatibilitás

Minden rendszerrel kompatibilis

Igazodtunk hozzád

Úgy terveztük meg a munkaidő nyilvántartó alkalmazásunkat, hogy minden létező rendszerrel, és technológiával kompatibilis legyen. Ha nem szeretnéd az alkalmazásunkat használni semmi gond: felkészültünk az RFID (rádió frekvenciás azonosító), NFC (kártyás azonosító) rendszerekre is, de ha saját rendszered van, az sem akadály.

Bármilyen rendszerre és bármilyen technológiára felkészültünk azért, hogy te a cégedre koncentrálhass. Kattints, próbáld ki ingyen munkaidő nyilvántartó rendszerünket.

Kipróbálom ingyen!

Áraink

Egyszeri költség

Licence díj

49 000 Ft
Alaprendszer havi díjak

1-10 fő

4 900 Ft/hó

11-100 fő

400 Ft / fő / hó*

100 fő felett

Egyedi ár
All prices are NET
* Subscription increment is possible by 5 users
During the test period and upon subscription, we provide a free 1-hour consultation quarterly. Extra consultation hours are billed at $ 50 / hour.

Kapcsolat

Tesztidőszakkal kapcsolatos általános tájékoztatás
Számlázással, szerződéssel kapcsolatos ügyintézés
Beállításokkal kapcsolatos kérdések, hibabejelentés

Would you like to try our system for free?
Fill out the form below and our colleagues will get in touch with you shortly.