Must have appok, amiket Neked is be kell szerezned!

Amióta az okostelefonjainkkal uraljuk a világot egyre komolyabb hangsúlyt kapnak az applikációk. Mindegy, hogy arról szól-e, hogy mennyit sportoltunk aznap, mit kell vennünk otthonra, hány órát dolgoztunk a héten vagy éppen mikor van a gyerek edzése, a kis programok segítségével könnyedén menedzselhetjük a minden napokat. A mostani posztban a világ vezető appjaival ismerkedünk, és egy jolly jokerrel, amivel nem nyúlhatsz mellé!

Remember the Milk

Ha csak a napi teendőket szeretnénk egy helyen vezetni, hogy sose felejtsük el, mikor kell menni a szülői értekezletre, melyik boltba miért kell beszaladnunk, vagy a munkahelyen milyen fontos feladatok várnak ránk másnap, akkor a Remember the Milk nevű alkalmazást érdemes kipróbálni. Ez az egyik legnépszerűbb program ebben a kategóriában, külön listákat vezethetünk benne a munkahelyi, a családi és a gyerekekkel kapcsolatos teendőkről. Sőt, ha akad egy üres félóránk a városban, akkor megnézhetjük benne, miket akartunk mostanában elintézni azon a környéken.

 

Chore Hero

Ha naponta küzdünk azzal, hogy rajtunk kívül a családban senki nem végzi rendesen a rá kiosztott házimunkát, akkor érdemes lehet befektetni a Chore Hero nevű alkalmazásba. Itt az összes feladatot kioszthatjuk a család vagy háztartás tagjainak és adott napokhoz rendelhetjük őket. Hogy az egészet izgalmasabbá tegyék, az elvégzett munkákért pontok járnak, így a gyerekek versenyezhetnek is egymással, ki éri el a legtöbbet. Az alkalmazás rangokat is oszt szorgosság alapján, a legjobbak elnyerhetik a Háztartás Hőse címet. Ha szeretnénk izgalmasabbá tenni a játékot, akkor kipróbálhatjuk azt is, milyen, ha az alkalmazás osztja ki helyettünk a napi feladatokat.

 

Evernote

Ha az ötleteinket, jegyzeteinket szeretnénk egy helyen összegyűjteni, és azt sem bánnánk, ha ugyanitt a napi teendők listáját is vezethetnénk, akkor az Evernote jó választás lehet. Tárolhatunk benne szövegeket, fotókat, linkeket, táblázatokat, és kedvünk szerint csoportosíthatjuk őket. A mobillal készült fotóinkat például szöveges jegyzetekkel együtt tölti fel az internetre az alkalmazás, hogy később bárhonnan elérhessük őket. Mi így jegyzeteltünk végig egy gyógynövényes kirándulást, így a képek, a növények neve és a felhasználásuk mind azonnal egy helyre került.

 

MUST HAVE TIPP:

Ruac

A RUAC egy munkaidő-nyilvántartó és beléptető rendszer amelynek segítségével könnyedén ellenőrizheted munkatársaid ledolgozott óráit! A hozzá kapcsolódó mobil alkalmazás segítségével a felhőben levő adatokat egyszerűen át tudod tekinteni. Ha éppen úton vagy, vagy körülményes lenne a webes felületet megnézni, de a telefonod kéznél van, gyorsan és hatékonyan tudsz ránézni a szükséges információkra. A mobil alkalmazásunk elérhető mind Android, mind iOS platformra.

 

Forrás: nlcafe.hu